VACU – брзо мршављење!

Vacu Magic

Vacu Magic Beauty Line је машина „Beauty“ линије у којој се комбинује вежбање са инфрацрвеним светлом и вакуумом, и таква симултана комбинација ефикасно помаже у већем сагоревању калорија од класичног тренинга.

Vacu Magic
Vacu Magic

Инфрацрвено светло убрзава метаболизам повећањем температуре тела и подстиче знојење. Такође помаже у регенерацији ћелије коже и опуштању мишића. Vacu Magic је опремљена са инфрацрвеним светлом са обе стране.

Vacu Magic

Вакуум ефекат – повећава прокрвљеност масног ткива, чиме се стимулише његово топљење, регенерација ћелија коже, и убрзава се оксидација масних киселина у мишићном ткиву.

Могућност избора капсуле измедју траке за трчање, бицикле или степера.

Све машине су опремљене LCD touch screen-om

Vacu Magic control panel

Машине поседују софтвер који омогућава једноставно руковање и лак приступ подешавањима.

Multivision је опција која омогућава виртуелни џогинг симулатор.

Vacu Magic control panel

Комбинација вежбања и негативног притиска у капсули побољшава циркулацију крви у кожи и поткожном ткиву у подручјима која акумулирају већу количину масти, бутине, задњицу и струк. Енергија за скелетне мишиће се чува у масним ћелијама. Током вежбања, вакуум ослобађа масне киселине из масног ткива. Такође обезбеђује бољу циркулацију крви како би се убрзао транспорт у мишићно ткиво.

Вакуум побољшава лимфну циркулацију. Одговоран је за уклањање метаболичких отпадних производа и вишка воде. Глатка и чврста кожа је резултат стимулисане лимфе.

ИЗАБЕРИТЕ БОЈУ УРЕЂАЈА

Standardi