Предности наших уређаја

ОТКЛАЊАЊЕ ЦЕЛУЛИТА

Otklanjanje celulita

Убрзани метаболизам, побољшана циркулација крви и боља циркулација лимфе ткивом коже помажу у ослобађању од нежељеног целулита. Ефекат је видљив већ након неколико првих сесија.

МРШАВЉЕЊЕ

Mrsavljenje

Аква-бициклизам у комбинацији са воденом масажом даје веома брзе резултате у смањењу телесне масти. Након сеансе, инфрацрвена греје тело, појачава метаболизам и циркулацију крви, убрзавајући сагоревање масти.

ПОДМЛАЂИВАЊЕ

Podmladjivanje

Озон и водена масажа у Aqua Bike Magic – у уклањају мртву кожу, побољшавају флексибилност и циркулацију крви. Магиц Сун жаруље побољшавају боју коже. Греје и обнавља кожу колагеним лампама и ИР.

Опремите свој салон

Опремите свој салон, – СПА, Веллнесс, Фитнесс центар или спортски клуб најсавременијом и престижном опремом за финесс и СПА третмане. Будите део иновација!!!

Фигура Фит је ексклузивни дистрибутер опреме за регион и отворен за презентацију машина свим заинтересованима у термину који Вама одговара.

Свим заинтересованима шаљемо каталог са детаљним информацијама! Позовите на 065 3614936 или нам пишите на figurafitks@gmail.com

Roll Magic

Roll magic beauty line

Roll Magic

Рол-масажа доказано обликује ваше тело, чинећи кожу глатком и меканом. Нови динамичан oблик оклагија и могућност подешавања брзине окретања чине третман ефикасним. По жељи клијената, модел је могуће израдити у бојама по избору из РАЛ палате.

Vacu Magic beauty line

Vacu Magic

Vacu Magic Beauty Line је машина „Беаутy“ линије у којој се комбинује вежбање са инфрацрвеним светлом и вакуумом, и таква симултана комбинација ефикасно помаже у већем сагоревању калорија од класичног тренинга.

Vacu Magic
Aqua Bike

AQUA BIKE MAGIC beauty line

Aqua Bike

Aqua Bike Magic је комбинација воденог бициклизмаи хидромасаже. Убрзано сагоревање калорија, одстрањивање целулита су неке од предности тренинга које пружа још и опуштајуће искуство током рада.

Magic Vib

Magic Vib

Magic Vib је нова генерација вибрирајуће платформе за тренинг целог тела. Вибрирајућа фреквенција индукује микроконтракције у мишићима. Платформа генерише осцилације и три планарне вибрације омогућавајући брже резултате.

Magic Vib
Magic Wave

Magic Wave

Magic Wave

Magic Wave је дизајниран за удобну релаксацију. Са Magic Sun лампом, Magic Wave омогућава нови вид опуштања. Удобан положај тела и светло које загрева, опуштају мишиће и истовремено загревају тело пружајући позитиван утицај на кожу.

Magic Sun

Mega Sun

Magic Sun се може користити за опуштање и побољшање стања коже. Повећава ефекте вежбања када се користи са осталом опремом за вежбање. Инфрацрвена светлост помаже у регенерацији коже и подиже телесну температуру.

Mega Sun
Figura Fit | Sertifikati